Bejelentés


A kertészkedés művészet!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ribizli termés                                        Búbos banka

Bali József ny.tanár, író vagyok. Több száz, kisebb-nagyobb, folyóiratokban megjelent szakcikk mellett, 7 kötetet sikerült megjelentetnem. Pályámon elkötelezett természetjárónak tartottam magam, s mindmáig, úgy vélekedem, hogy a természet a kertészet, valamint az egészségvédelem együttesen szükséges a jó közérzethez. „ A Bakony Természeti Képe” kutatóprogramban eltöltött évek sem szakadtak meg végérvényesen, mert Dr. Tóth Sándor ny. igazgató úrral még mostanság is el-elindulunk egy-egy, vizsgálódásokkal telített útra. Programunkban kiemelten szerepelnek a vizes élőhelyek. Nincs egyetlen út sem, új ismeret, olykor pedig újrafelfedezések nélkül. A túrák pedig utat képeznek az egészséghez! Mónika és Anita lányunk két-két gyermeke, négy csodálatos Unokát jelent a számunkra. Ők: Lili, Luca, Kata és Vince! A kerti cseresznyeszedéstől a bakonyi kilátókig minden érdekli őket. És a mókusok, nyestek, halak, cicák, kutyák és a madarak világa is. A Bakony, az én felnevelő hazám! Róla írok a legtöbbet a Honlapjaimon: www.bakonyibetyar.5mp.eu , www.dancsiren.5mp.eu és www.bubosbanka.5mp.eu

Örülök, ha beleolvasnak, netán, másoknak is ajánlják. És mindezt, külön is megköszönöm, mert manapság egyáltalán nem könnyebbedett meg az írói vénával birkózó ember sorsa. Internetes anyagaim gondozó-segítője a Feleségem: B.Dancsó Irén.

Kelt: (Pápa) -Veszprém, 2014 májusa
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!